tack <3

tack så sjukt mke för dagen hjärtat<3 sjukt roligt o äntligen träffas, de va ju ett tag sen..

men ja får bli oftare ! älskar dig gummsi <3



helt sjukt att breaking dawn part 2 kommer ut om 1 ÅR! :o asso de e ju absurt :o (stavning ;p )




puss

halloj :D

sorry för ingen bloggning men haft två prov nu tis & ons så har inte haft tid.
idag va jag & sanna a o såg DEN EFTERLÄNGTADE FILMEN!! ÄNTLIGEN !! :D den va så sjukt bra! asso riktigt! rekomenderas till 100% men ett tips e ju o se dom andra först om man inte sett dom;) men jag älskar verligen twiligtht, tkr det är "en" av de bästa filmerna som finns !  <3

men ja imon ska jag till stallet som vanligt, o skola -.-  men jag tror iaf sanna e tbx :d för hon har vart sjuk..
men ja sen lör & sön ska jag hoppträna :D elr ja lör hoppning, sön lite hoppning & lydnad :d
sen ska jag nog sova över med sanna n på lördagen :d

längtar så sjuuuuuuukt mke till part 2 kommer ut !






puss

god kväll;)

stallet innan, red i blåsten.. men de regna iaf inte (y) gick bra, hon va bara ganska stark, men det är inget o bli sur över ! träna mest gas o broms idag. det är så jävla skönt för sen vi flytta hit typ eller ja böjade hoppa så har daffi blivit mycket gladare! hon är as mke frammåt i allt ! innan va hon så seg och jag fick klämma fram henne, men nu ibland blir hon as taggad bara över att gå över bommar, o de e riktigt roligt! det är ju så de ska va, det är de som gör det roligt! :D daffi gillar inte dressyr precis ! men de e ju skönt eftersom jag inte direkt gör de spec mke heller ;) 

men ja sen duscha jag, sen träffa jag amanda o sanna en timme kanske, sen stack dom hem, så åt jag, sen plugga, nu tv o data, men måste plugga lite till -.-' så jävla trygt ! har fysikprov på tisdag -.-' o kemiprov på onsdag -.-' och skulle egentligen läst ut en bok på engelskan tills imon men de hinner jag inte :p men papprena där skulle ändå inte vara inne förrens nästa måndag så de e nog ganska chill (y) sen hemkunskap till fredag! -.-' BLÄÄÄÄÄ PALLAR INTE !!! men jag får väl hålla ut..

men på onsdag e de 3 VECKOR TILL JULLOV !!!!!! LÄNGTAR!!!

men ja imon blire plugga och stallet :d


reprisbild igen.. men de laggar just nu så kan inte lägga in nya bilder -.-


det år så sjukt mke saker jag längtar till nu ! det är så jobbigt att "längta" :p

o de e helt sjuuuuukt vad de blåser ute ! :o


puss

god morgon för min del men egentligen god middag x)

vaknade typ nyss, hatar o vakna så senttttttt !!!

men ja ska käka frukost nu sen kanske cykla till stallet, brorse på hur mke det blåser, annars ska mamma köra mig.   blev ingen träning idag eftersom det ska bli storm :(

men hoppas de e bra väder imon ! har verkligen inte tid med dåligt väder !

men ja vi hörs KANSKE ikv, om jag hinner


haha aw, gäsp!




puss


tjena :D

igår va de jätte mysigt hos min faster ! vi kolla på "house of wax" elr ja tror de stavas o heter så;) den va jättebra och jätteläskig !
och idag va vi på stan, och de va superduper mysigt !!!
tack för igår o idag faster<3 loveu<3
på kvällen idag då va vi på "kalas" hos kusinerna :d alltid kul o träffa släkten + andra!
god mat, o god efterrätt ! :d
sen nu har jag fått tag i min nästkusin, som jag faktiskt inte visste fanns. min faste berättade om hon och hennes familj, och jag skrev till hennes mamma, och min nästkusin skrev till mig, tycker det är skitroligt ! riktigt riktigt roligt !!! de har går o rider o massa hästar! visste inte att jag hade ngn dom red o hade hästar i min släkt, så det är verkligen skit kul !
imon blir de hoppträning o träffa amanda en stund i think <3 sen mot kvällen ska jag plugga -.-.-.-.-.-.-.-.-.-' PALLAR INTE -.- menmen de måste göras..
men vi hörs imon
förlåt för repris bilder!!!!! men om mamma ska med till stallet imon, ska jag fråga om hon kan fota, men tar med kameran ändå så jag kan fota i hagen :)
pussss

..

bara tanken vid att vi ngn gång ska sälja dig får mig att må illa och att börja gråta.. den är förjävlig, därför tänker jag aldrig tänka de igen förrens den dagen är inne..





älskar dig MIN dafne <3



puss

halloj :)

har inte haft tid o blogga :/ men nu har jag :d  igår va jag bara hemma o plugga o kolla tv, för emeli hade mockat åt mig (: och idag cykla jag till stallet direkt efter skolan, red inte för de regnade :/ så jag tog först in daffi, ställde henne i "stallgången" mockade hennes box, tog in henne i boxen, sen tog jag in alla andra hästarna, eftersom vädret va dåligt. sen cykla jag hem igen, packa o satt o chilla o kolla på tv. nu ska jag, pappa o mamma åka till malmö, eller ja dom ska köra mig dit för jag ska till min faster, o va där tills imon, ska va där hela dagen, sen på kvällen ska vi till mina kusiner på "kalas" den ena fyller/har fyllt, 16 och den anda 18 :d så ja de ska bli roligt. sen på söndag blir de hoppträning :D

vi hörs på söndag :d


igår åkte hon till sina nya ägare. hoppas hon fåre bäst där ! det är hon värd! saknar dig gumman<3




bara för att jag har världens sötaste häst :D <3




puss


kort inlägg

hatar skolan just nu ! 

 


cykla till stallet så jag va där vid 5. mockade, sen kom emeli o sa hej, så mitt hjärta höll på att hoppa upp i halsgropen.

sen sa hon att vi skulle träna först lydnad, men sen frågadde hon om jag ville hoppa o de sa jag glädjeligen ja till!! :d
och hon sa att jag skulle rida lotuz, o hon thyra, men de blev för sent så vi hann inte :/

så de ska vi göra imon ist:D o då ska jag fota 1000 bilder, för lotuz åker till sin nya ägare på torsdag..

vi skulle bara träna lydnad, men emeli tyckte daffi såg fin ut så hon tyckte vi skulle hoppa:D (hon va hoppsugen, o jag med! ) så vi träna på kombination, o vi slutade med sista hindret på 1 m :D de går jättebra! och nu hoppar vi 1m ganska ofta, så på tävlingarna nu kommer 80 vara jätte lågt ;)   

nu ska jag kolla på en sak på teven, sen ska jag plugga -.- sen duscha -.- sen sova !!! :D


lotuz <3



reprisbilder -.- förlåt !
dafiiiiii , världens finaste<3



puss

men ja jag sa ju kort inlägg, så de slutar här;d


dagens låt



så sjuuukt bra! älskar den ! <3


puss

tjena <3

sry för ingen bloggning, men har inte haft tid

men jag o sanna o ida hade fett kul, i mina ögon iaf. kollade på fem filmer, snacka o skratta. o så satt vi o kolla på sånna videos där pappor varit ute i krig o kommer hem, vi alla 3 satt o storböla, hehe..

vi såg först : "trust" sen "dear John" riktigt bra! sen "jag saknar dig" sen "braides maids" o sist "amors baller" jag har redan sett dom 3 sista menmen ;) men ja sen somna vi halv 7 på morgonen :p sen ringde klockan halv 1 :p sen åkte dom hem så stack jag till stallet, red ut o fixa allt i stallet. sen va där ngn som va där o provred lotuz.. hon kommer antagligen bli såld nu :( de lite i hjärtat där. även om jag bara ridit henne tre gånger, så e jag helt kär i henne, hon e så ruskigt fin, ASASASASAS rolig o rida o hoppa!!! lyckos den som köper den vackra hästen ! <3                   kommer sakna den amazing horse <3

idag har jag inte ridit, bara fixat i stallet. o min farmor e här :d <3   o sen imon ska jag först åka till cs efter skolan o köpa tröjor, sen ska jag köpa tråd, för jag ska brodera text på tröjorna :d en till mig o den andra ska bli en julklapp :) kommer ta 10000 år men den ska va klar till jul så får kämpa på ordentligt ;d men min farmor ska nog hjälpa mig med min tröja ;d

men ja hare gött :d













började storböla till hon första, asso fyfan om man kollar på henne, ser verligen hur chockad hon blir.



puss

hej :D <3

idag gick jag upp halv 9, åt frukost o fixa mig, sen stack jag till stallet så jag va där typ kvart i 10. först mocka jag till daffi o mirre o icarose, sen löshoppa emeli o evelina magi, så då kolla jag på de. sen tog jag in daffi o fixa henne, sen ut i paddocken för att hoppträna :D de gick sådär först, för jag va typ lite irriterad för hon ville inte stanna, va typ as stark, men blev lugnare o lugnare ;) sen gick de super ! vi hoppa kombination och linje :) jag måste träna på de för jag de e en svag sida, men de gick super ! vi slutade hindret på 1 m, utan rivning ! :D hon nudda bara i lite men de fick gå för vi brukar ju inte hoppa den höjden innnan. så de blev en lyckad hoppträning ändå:D   sen fixa jag daffi o hon fick torka i boxen, så hämta jag in lotuz, fixa henne o sen ut i paddocken för en liten hoppträning :D hoppade typ kryss på 50 2 hinder :p men de e ju bara andra gången jag rider henne o första gången jag hoppar henne ;) men jag tror och hoppas vi ska hoppa mer :D för de va riktigt roligt !!! så coolt o hoppa henne, för de e ju helt annan än daffi, men ändå samma, för man måste hålla på samma sätt som daffi men hon hoppar mycket högre o kan hoppa av ifrån större osv. men de va jättekul :d

sen fick lotuz också stå ett tag i boxen, så tog jag in thyra och fixa henne sen gick ut i paddocken för att hoppträna lite med henne med :D hoppa typ ett 30 cm kryss, gick inte så jätte bra, för hon hoppar heeeeelt annorlunda än daffi o lotuz, HELT annorlunda! + de e andra gången jag rider henne med, och första gången jag hoppar;) men de ska bli kul att lära mig sen :D de e helt awesome att hoppa o rida olika hästar,för man lär sig mke mer och sen förbereder jag mig inför när jag ska köpa stor häst:)

så nu e man lite sliten efter 6 timmar i stallet, men de har varit riktigt roligt !! :D

så ja dagen tillbringad med emeli o hästarna dårå ;) :d


nu sitter jag med ida o väntar på att sanna ska komma så att vi kan äta, TACOS :D o jag o ida har även varit o tagit in hästarna ;)

men ja ni får hare gött nu för de tänker jag ha :D

ska se om emeli kan lägga in videon när vi hoppar på youtube för isf kan ni få se den :)


bild på mig o lotuz :D <3



reprisbild på mig o daffi <3


thyyyyris <3



puss

tjoosan :D

 idag sluta vi halv 3 :d o sen stack jag till stallet så jag va där halv 4 :d tog in daffi direkt, rykta lite snabbt, o sen släppte henne o löslongera i paddocken :d  ni får foton, inte så bra menmen;) sen släppte jag ut henne i hagen igen efter att ha ryktat o lite sånt. sen mocka jag 3 boxar sen kom emeli sen mocka jag 2 boxar till :) sen tog vi in lotuz o rykta av henne, sen tog ut o rasta henne också, sen tog in alla hästarna o gav dom mat. sen fixa emeli thyra så gick vi ut o red i paddocken. alltså jag på lotuz o emeli på thyra :d  o de gick jätte bra! skritta, trava o galoppa :) börjar vänja mig vid hennes galopp o trav (y) för den e ju liteeee mer annorlundare än daffis ;)
men de gick super iaf !  

imon ska jag upp halv 9 typ :) sen ska jag cykla till stallet så jag e där halv 10, för då ska evelina o emeli löshoppa magi :) så då ska jag kolla o fota lite. sen ska jag hoppträna daffi :D sen ska jag hoppa lotuz lite tror jag :D sen på kvällen ska sanna o ida hit tror jag:) så ska vi käka tacos o ha filmkväll :d sen på söndag ska jag till stallet också, o kanske rida lotuz, de e inte säkert än, men kanske :)

så dagen imon kmr bli riktigt rolig ! ska bli skiiiiit kul ! de e jätte kul o rida lotuz :D o de e skitkul o hoppträna min lilla bebis :D

här får ni dom dåliga bilderna från löslongeringen ;)








aww <3






haha busponnie :d


awwwwwww <3




 'buuuuuus <3












buuuussiiiissss <3





puss


hallojsan

eftersom vi inte har några läxor kan jag chiillllaaaa :D riktigt mke !!!!
så idag stack jag till stallet vid halv 5 kanske? så red jag i paddocken, gjorde inte något avanserat (stavning) eftersom i förgår fick hon springa själv o hon blev jätte trött, igår galoppera jag ganska mke när vi red, imon ska jag släppa henne i paddocken o ha med kameran:d o på lörda blire träning sen på söndag rida ut, sen på måndag vila eftersom de blir ganska jobbig helt o vecka.

imon ska jag till stallet efter skolan o först fixa daffi, sen ska jag rida lotuz :d skulle gjort de idag men kl va mke o hon va väldigt pigg o då vill inte emeli att jag rider henne för hon e en galen häst ! iallafall inte nu i början, eftersom jag bara ridit 1 gång. men hon e riktigt kul o rida ! de e jätte kul o rida 3 olika hästar, för dom e så olika alla 3 !! riktigt roliga alla 3 !

mene nu ska jag duscha av håret sen ska jag typ kolla på tv o ja bara chilla o lägga mig tidigt ! :d


tjusig bild ^^



puss

sry

förlåt för att jag inte bloggat men har inte hunnit, jag kommer blogga så ofta jag kan !


idag har min gammelmorfar gått bort, vila i frid ! <3




igår va jag i stallet o tog in hästarna, sen släppte jag daffi i paddocken så hon fick springa lite, för jag va sjukt trött så jag orkade inte rida, men hon sprang i en ring, och va duktigare utan longerlina än med longerlina:p men ja på fredag ska jag nog släppa daffi så hon får springa av sig igen, o då tänkte jag fota & filma, sen på lördagen ska jag träna daffi på farmiddagen :D sen ska jag rida lotuz efter de :D sen på kvällen ska jag träffa ida o sanna så ska vi sova över o ha filmkväll men massa godis ! :d sen på söndagen ska jag kaaanske rida lotuz på eftermiddagen, och sen ska jag kaaanske rida ut med evelina o alice :d  denna helgen kommer också bli riktigt rolig !  o idag red jag i paddocken, galoppera ganska mke, för jag ska få upp konditionen så hon har ngt att tappa nu i vinter, om ni förstår? ;)

vi har inte haft alls mke läxor nu efter lovet, de e så jävla skööööööönt ! ÄLSKA !!! vi har bara glosor tills imon o inget till på fredag, så nu ska jag gå o äta sen plugga, sen imon ska jag va i stallet o bara chilllaa :d  så imon ska jag till stallet direkt efter skolan, ska cykla dit o hem för jag behöver röra på mig (y) o så har jag ju samtal imon kl 3 så efter de (:  men ja nu ska jag käka, ha de göttans nurå ! <3


bilder som evelina har fotat får ni sen :) när hon har lagt ut dom på fb så jag kan kopiera dom :)


jag i lappland <3


puss


ska snart slagga, men lite läxa först -.-'

ja nu ska jag snart gå o göra läxa -.- fast ska va lite social på fb och msn ändå ;) men imon bli de rida :) vt inte var o hur men får se imon:) tror de blir rida ut:)    i helgen ska jag  ha filmkväll me sanna o ida :d o sen kanske sova hos farmor en natt, annars ska jag o josse sova över :d   jag ska även rida lotuz i helgen :D och daffi :D ska bli en RIKTIGT rolig helg :D ska upp TIDIGT så att den går långsamt ! ;) :d

men ja riktigt riktigt roligt ska de bli !

ska höra om mamma vill fota lite också:) när jag rider både lotuz o daffi :) och ska höra med mamma om hon vill filma lite också :D

men ja ha de gött nu alla ;d



haha mobba inte mig ! ;)


lite särig bild men ja hon e alltid lika söt ! <3



puss

bilderna från tävlingen glömde jag ju xd








aww sannis o daffi :D





särbild nere men ja.. :p





mobba inte min min :p



dom bilderna inne blev lite suddiga men min kamera suger o fota inne med, och jag har zoomat dom o de blir ju inte bättre ;) men hoppas ni överlever ;)

tack för att du fota sanna! och följde med ! <3

aww min älskling e så fin ! <3


tagga nästa tävling o 13-spelen ! :D


puss

filmerna från tävlingen

asso seriöst, om ni tycker jag rider uselt så håll er inom er, och om ni ändå skriver de så e jag ingen som tar åt mig, bara så ni vet !



60 klassen (y)








puss

halloj:D

sry för att jag inte har bloggat!!! men igår hade jag fullt upp hela dagen så jag hann inte.

sanna sov ju här från lördag till söndag då :d   så vid halv 8 väckte mamma oss, vi åt frukost borsta tänderna ja de morgonsakerna:p sen åkte vi upp till stallet o skulle släppa ut hästarna, för vi hade utsläpp, men då va jessica redan där så ja vi hjälptes åt.  sen fixade jag o sanna daffi sen red vi till tävlingen :D hoppa ju 60 o 70 o blev felfri båda klasserna :D hon va sjukt sjukt fin i 60 ! frammåt o jag RED! o då blev hon stutsig ! o de e AWESOME! <3

sen i 70 va hon sjukt stark! o trött.. asso hon orkar egentligen inte 2 klasser, för hon har inte jätte bra kondis, så hon nudda i på 2 hinder i slutet men dom föll aldrig :d   så ja vi blev felfri:D så nästa gång ska vi hoppa 70 o 80 eller bara 80 eftersom hon inte orkar.  men jag får väl se vad de blir :D men de a sjukt kul iaf ! :D

sen red vi tillbaka till stallet, eller ja sanna red o jag gick, de gjorde vi på vägen dit med ;d sen fixa vi daffi o sen åkte vi hem, jag o sanna va ett tag, sen vid 4 kanske så åkte sanna hem, o vi åkte till stallet för jag skulle rida lotuz :d  de va riktigt roligt ! och hon e så jävla fiiiin!   hon är ju storhäst så hon hade riktigt annorlunda galopp än vad daffi har ;) men de va iaf riktigt roligt o rida henne! så de skulle jag få göra fler gånger:D ska fråga emeli om jag får göra de i helgen :D

sen på kvällen då va vi hos eva o farfar o åt eftersom de va farsdag <3



igår va de 4 år sen jag såg dig sista gången. det va också hos eva o farfar, på farsdag. det är så jävla jobbigt o tänka på de, att du är bort. vill o kan fortfarande inte fatta de.. <3  jag saknar dig så in i helvete <3
hoppas du har de sjukt mycket bättre där uppe än vad du hade de här, älskar dig av hela mitt hjärta <3





puss




:D

nu e vi hemma igen från gården ;d   först blev de ju lite faaaaail men ja... de ordnade sig sen :D  vi kolla på film nästan hela tiden, fast ja vi va ju inte där jääääätte länge, men vi hann inte se klart den :/ så de ska vi göra nu :d    den heter "dead silence" Riiiiiktigt läskig o rälig, OCH sevärd !

haha jag o sanna va typ asrädda bara av o kolla på fodralet så jag fick gömma de, sen va de asläskigt där i början när man ska trycka play o de dära xd





känsliga tittare varnas !






haha detta e också sjukt bra o kul !






 


puss

:O

kan inte fatta att andré åkte uuuttttttttt ! :o :o :O







så sjukt snygg!


puss

sanna ikv :d <3

nu sitter jag o sanna här o kränger litta godis (y) :d    vi har precis varit i stallet o tagit in hästarna, innan va jag med lisa o vi va också i stallet, mocka 5 boxar sen tog in daffi o borsta, sen gick vi ut o gick, eller ja jag gick o lisa satt på daffi ;)    supermysigt.      jag o sanna ska snart käka, sen ska vi dricka glögg :D yammi ! (y) sen sticker vi nog till gården  :d 




tagga tävling imon: CHECK !





saknar sommaren som FAN! ¨


älskar er tjejor <3



puss

dagens låt





puss

dagens låt

dagens låt.. så jädrans bra!  





puss

glömde ju att säga..

.. att jag tränade lite idag:D för emeli asso :D <3
vi träna på bana, och bara på min skänkel, o mina händer! för daffi e as duktigt nu! så allt hänger på mig nu!




puss


heej

asso sorry för ingen ploggning.. men vårt internet har inte funkat :@ men ja i förgår va jag med sanna o karin så åkte vi hem till karin, vi kollade på "black swan" as rälig, men bra! jag skrek till den filmen o har aldrig skrikit till en film innan :p förutom när min kompis skrev så att jag skrek.. men asso ja :p
men sen för 2 dagar sen träffa jag amanda en stund också super kul, o igår va jag bara i stallet o plugga,

hade spanskprov igår gick väl sådär :/ men snart kommer lisa hoppas jag :p
o imon ska jag va med sanna o kanske sova över med henne, o sen på söndag blire tävling :D o sen efter de ska vi till eva o farfar o äta gott eftersom de e farsdag då :d

men ja nu ska jag gåo äta ;d men här får ni några bilder :d




jag o twini<3



jag o bästavän<3




puss

Rest In Peace Hickstead <3

som ni flesta vet så dog ju denna vackra hästen igår inne på banan strax efter han gått i mål..
jag tycker det är riktigt jävla hemskt! en så fin häst! ...







puss


sanna n idag <3

ja idag har jag då varit med sanna n <3 va super kul som vanligt! älskar dig gumman <3
jag o sannsii <3



sen va jag o klippte mig, klippte bara topparna som vanligt :p och sen stack jag hem o ren skrev mitt repotage fast kan inte bli klar för fattar inte vad läraren visar med vissa saker som jag ska ändra :p
men ja nu ska jag kolla på lite bloggar sen ska jag gå o lägga mig för jag e RIKTIGT trött -.-.-.-.-




puss

får paniiiik..

får seriöst panik av att jag bara sitter här vid datan... jag kan inte släppa den!!! kmr bara massa nytt heeela tiden!! nä för fan emilia ! nu ska du gå o duscha! sen packa! sen hem till eva o farfar o göra matte! o imon ska du va positiv så att dagen går fort! haha nä men seriöst jag ska göra detta NU !





puss

hehe..

nu har jag bytt header igen :p men denna får de bli nu! men gjorde några nyss, ni får se dom ;)




'



den nuvarande dårå




puss


.

shit vad mörk headern blev :p asso guuuddd ! ska se om jag kan fixa en annan de ser ju helt tradigt ut :p


puss


headern bytt

ja som ni ser blir den helt cp :(    lisa har gjort en header till mig så jag ska se om den passar :) men har denna ett tag nu TROR jag :)






puss

träning i början när jag kom till emelis stall <3

jag och daffi har stått i emelis stall i lite mer än 2 månader! jag börja träna direkt när jag kom dit, och sen dess har de bara gått framåt o framåt o framåt! innan rev hon VARJE hinder ibland hade vi tur o då rev hon inte. vi börja träna med att rida över bommar, istället för att rida ÖVER dom försökte hon rida PÅ dom... men de gick ganska fort sen nudda hon inte alls dom, så då börade vi hoppa och de gick också frammåt ganska snabb, o nu har vi börjat hoppa pay and jumps, vi hoppar 80 90 hemma på träningarna o idag 1 m ! , och i januari ska vi hoppa 13-spelen!
jag tycker det har gått riktigt fort för hos två och de e riktigt roligt! mycket tack vare emeli !

jag älskar dig daffi mitt fina hjärta ! <3


en video som är ganska 1 1/2 mån sen (?)




träning för kanske 1 mån sen (?)




puss

träningen idag :D

den gick jätte bra! :D   daffi är så sjukt duktig! just nu hänger allt på mig,   jag måste hålla henne och RIDA! jag får inte bara åka för då tappar hon allt, och river.     idag hoppade vi kombination, men vi tog de första hindret i trav för sist vi hoppa kombination föll vi.. men nu gick de super! :) vi hoppade 1 m idag också:DD först rev hon de 2 gånger för att jag inte red, sen sänkte vi till 90 då red jag och vi rev inte, sen höjde till 1 m och då red jag igen:D jag måtse lixom bara få de på huvudet! att jag INTE FÅR SLÄPPA HENNE OCH BARA ÅKA!!! sen fick jag träna lite på att kolla rakt fram också över hindert och inte ner på hindret, men de gick bra sen:D

och förresten så trilla jag av idag också xd haha,vi galopperade efter hindret för jag skulle göra en volt o sakta av, så tvärstannnar hon för hon blir rädd för ngt och jag flyger typ o snurrar runt :p hehe ...

men ja nu ska jag plugga -.-   tagga i skola imon.. NOOOOOT !!!  men ska bli kul o träffa kompisarna! :)

mamma va ju med o fota idag:D och filma, så ni får foto och film:)












favvobilden idag tror jag (:


1 m med rivning :p


1 m utan rivning (y) :)





puss

tidsinställt, bara lyssna :o




puss

god natt

nu ska jag o mamma gå o nanna ;)


e skit trött, o ska upp 8-halv 9 ! :(

men en rolig dag framför mig iaf! :D





puss

så..

..nu e den fixad men den blev cp, men de e ju bara tillfällig header :) så fixar mera sen :)

haha xd


puss

ouuppss..

nu råkade jag byta tema så den tog bort headern :s
och jag vet inte hur man sätter in header "första gången" alltså när man bytt tema, men sen vet jag (:

så ska försöka hitta ngn som kan ;) evelina fixa de typ nyss men ja jag förstörde lite ... :p

men kommer snart igen hoppas jag:D

puss

dagens låt








och denna lägger jag ut nu också bara för att de e samma låt och hon e så sööt o e 3 ÅR !! :o


puss

fixat header (y)

nu har jag fixat en header (y)
inte speciellt bra bilder ^^ men mamma ska fota när jag ska träna imon igen för vi träna bara lite idag eftersom det blev mörkt, o då e de bättre att träna när de e ljust :)   men ja då ska mamma fota så då ska jag också göra en ny header :)

jag har ingen aning varför jag valde grönt på tema o headern men de va lite fint tyckte jag ;) så jag kommer ha de tills iaf imon ;)



men ja daffi va helt awesome idag! gick riktigt fint och va stutsig o de e så hon ska va, och jag har börjat hålla längre i henne, och de MÅSTE jag annars river hon, vi rev en gång men de va för hon inte hade stutsig galopp, hon hade lång galopp och de ska hon inte ha. och jag tycker inte höjder e läskigt längre!!! :D jag tyckte ju inte de va läskigt innan direkt men tyckte de kändes oroligt i magen när jag skulle hoppa typ 80 bara :p men de gör de inte mer :D 

jag ska antagligen tävla i lödde nästa helg :D om vädret e bra, och då ska jag ju hoppa 60 o 70. och på 13-spelen ska jag ju hoppa lätt D men vi kaaaanske blir redo för en lätt C också, hoppas de!! :D

men ja imon blire upp 8, sen åker jag o mamma till dagstorp o kollar på tävling, mårtenshoppet, sen åker vi till stallet vid halv 10 därifrån,  då ska vi fixa i stallet sen ska jag ju träna, sen hem o äta, träna på läxa, sen mot kvällen ska jag till eva o farfar o göra matte o sova där :)
på måndag ska jag nog va med sanna n :D de va riiiktigt längesen :(


men ha de gött :D

jag o daffi idag (:  började lågt men slutade på 80













ja bilderna är ju väldigt mörka... och därför ska mamma fota imon också när de e ljust :D


puss

ännu 2 videos ;)



jag älskar dig mitt hjärta<3

DAFNE (L)





jag o sanna i lappland 2011 :D sanna tror att renarna ska komma om man visslar på dom.. 



puss

video:D




hehe..

puss

video




här e jag o daffi när vi badar i sommras:D spola till 38 om ni inte vill se vatten o grässtrån xd



puss

hej, här e min nya blogg :)

nu funkar de med bilder o så:D

ni ska få videosarna nu:D sen kommer massa bilder sen när jag har bytat data :)


puss så länge :) <3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0